Referencer

Gitte Dahm tlf. 4243 1945  mail@gida.dk


KLIENTER FORTÆLLERmail fra en klient i 2019 ca. 1½ måned efter Konsultation med Biopati og Vegatest....

Hej Gitte 

Det er lang tid siden jeg havde mit besøg hos dig nu, men jeg har simpelthen haft så travlt. 

- min krop har aldrig haft det bedre, her følger psyken med. Jeg har totalt-ændret min kost, jeg spiser nu meget lidt sukker, som i starten var meget vanskeligt, jeg havde det ikke særlig godt i den første periode af denne udskillelse derudover har jeg faktisk cuttet gluten helt ud af min kost, da dette var nemt når jeg ikke skulle spise gær...min krop elsker det og min fordøjelse er blevet 100% bedre, jeg døjer ikke længere med smerter hver dag, hvilket jo er fantastisk, jeg har fået en ny energi, tænk sig at en kostændring kan gøre så meget :) - en lille opdatering til dig, og et kæmpe tak! 


Vh. Simone 

Vegatest og vejledning

Jeg søgte hjælp ved Gitte i maj 2015 da jeg i et par år havde haft store smerter i hele min højre side af kroppen, som påvirkede mig så voldsomt at bare det at komme ud af sengen var en kamp hver dag. De sidste par år havde jeg søgt alle former for hjælp, men uden held. Så hørte jeg om at man kunne få fortaget en Vega test som ville vise hvilke problemer ens krop muligvis kunne have.   

Gitte var meget lyttende og hjælpsom, og brugte en del tid på bare at snakke og lytte til mig. Hun startede med og tage en Vega test på mig, som viste hvad jeg manglede i min krop. Den viste f.eks. at min krop var i så stor underskud af vitaminer og mineraler, og at jeg havde en tarm som ikke fungerede helt optimalt, så det skulle vi i gang med at forbedre. Da Gitte er kostvejleder kunne hun også se på testen at nogle af mine smerter kunne skyldes min kost. Så hun startede med at lave en kostplan til mig, og en oversigt over kosttilskud som jeg skulle begynde på. Jeg kunne hurtigt mærke en ændring i min krop, jeg fik pludselig mere energi og overskud, og lige pludselig lå jeg ikke kun på sofaen hele dagen.

Efter ca. 2,5 måned blev min smerter bliver mindre og mindre for hver dag der gik.

Jeg er glad for jeg søgte hjælp ved Gitte, da det virkelig har ændret mit liv og givet mig min livsglæde og troen på at jeg kan blive smerte fri en dag.

 

Louise 
Kranio Sakral Terapi

Jeg har gennem det sidste års tid haft konstante smerter i min lænd og har prøvet flere behandlingsformer uden held. Min læge har heller ikke kunnet finde problemet. 

Så får jeg Kranio Sakral behandling hos Gitte. Jeg var slet ikke klar over, at så blid en behandling kan gøre så stor en forskel. Efter kun én behandling med Kranio sakral terapi hos Gitte, kan jeg igen bevæge mig helt normalt og uden smerter. Jeg valgte at følge det op med ekstra behandling, som nu betyder, at jeg er helt smertefri og igen kan leve et glad og aktivt liv.


Katarzyna
Kranio Sakral Terapi

Efter mangeårig hovedpine problematik med voldsom spændingshovedpine (op til 8 dage om måneden) og mange fastlåsninger af nakken, er det nu lykkes via Gittes blide KST behandlinger at få dette væsentlig reduceret, samt få en fin bevægelighed af nakken. (Kan nu dreje hovedet helt til siderne, hvilket jeg ikke har kunnet i mange år).

Jeg har forsøgt med to tidligere Kranio-Sakral-terapeuter, men ingen af dem kunne udrette det som Gitte har gjort.

Det er lykkes Gitte at skabe mere ro og balance i min krop. Gitte er meget empatisk og dygtig, og jeg kan varmt anbefale Gitte som behandler.


Annette Tjerrild
Kranio Sakral Terapi

Jeg føler mig fuldkommen tryg, når Gitte behandler min nakke. Hun er nænsom og meget professionel.


Vivian KastrupEt sundt og godt liv

Gitte Dahm Vegatest

Biopati & Naturopathi

Det er muligt via ændringer i kosten bl.a. at mindske smerter, fjerne eller lindre fordøjelsesproblemer, tabe overflødige kilo

og optimere kroppens energi og velvære

både fysisk og psykisk. Det er det fordi,

den kost du spiser, er kroppens brændstof

og kemi til din indre kemifabrik.


Derfor skal kosten gerne indeholde alt det,

som gør, at den optages optimalt. Kosten og

vand er også en væsentlig faktor for en optimal fordøjelsen. Det er også vigtigt, at du bliver

mæt af din mad i en periode frem til næste måltid, at det smager og dufter godt samt

tilfører kroppen de rette ressourcer, så den

kan udfører det flotte stykke arbejde den er designet til.


Som Biopat og Naturopath ibm arbejder jeg med ernæring og hvor jeg finder det anvendeligt også med vitaminer, mineraler og fedtsyrer-, urte- og symbioseterapi samt homøopatiske midler.


Nogle gange kan det være en udfordring at vide, hvad der skal til for at regulere kroppen i balance. Derfor kan det være en hjælp, at få en komplementær behandler til at vejlede dig i, hvad der vil være godt for dig lige nu og her.


Jeg finder de tiltag , som du har mulighed for at implementerer fra dag ét, så det lykkedes for dig, at få et sundt og godt liv. 

Det kan overraske hvor lidt der nogen gange

skal til for at opnå et godt resultat.

Kranio-Sakral-Terapi

Kranio-Sakral-Terapi (KST) er en blid og behagelig behandlingsform, som afspænder kraniet og hele kroppen med det formål at give kroppen mulighed for at hele sig selv.


Behandlingen består af forskellige teknikker med blide tryk på bl.a. kranie, nakke, ryg og korsben samt bindevæv på hele kroppen. Kroppen rettes op, så der ikke er skævheder i bækkenet, ryggen og nakken, hvilket kan give ubalancer flere steder i kroppen bl.a. smerter, fordøjelsesbesvær og andre gener.


KST er en meget velegnet behandlingsform til f.eks. smerter i forbindelse med piskesmæld, migræne, hovedpine og gigt samt ryg-, nakke- og lændesmerter.

Det er det fordi behandlingen er blid, foregår roligt så kroppen kan følge med til at justere undervejs og umiddelbart efter behandlingen.


Det er meget individuelt hvordan KST virker på en person. Fælles for alle vil det være en meget afslappende oplevelse. KST lindrer smerter, afspænder, og giver ro, som er med til at hjælpe kroppen til at justere sig selv, når du samtidig giver den mulighed for det via vand og god næring, øvelser og hvile.


I KST organmassage løsnes bughinde og bindevævet så organerne kan fungere optimalt. Det kan være med til at afhjælpe bl.a. fordøjelsesproblemer, menstruationssmerter, vægtproblemer og andre gener forbundet med spændinger omkring de indre organer.


Klinikken BioBalance ved Gitte Dahm • Vestre Strandallé 136 • 8240 Risskov • tlf. 4243 1945  • CVR. Nr. 37531030