Kranio-Sakral-Terapi

Gitte Dahm tlf. 4243 1945  mail@gida.dk

Jeg er eksamineret Kranio-Sakral Terapeut ved KST Akademiet hos Trine Rosenberg www.kst-akademiet.dk


Mine KST Kurser

· KST 1 (med fokus på stillepunkt behandling)

· KST 2

· KST 3 og KST 3B

· KST 4

· Ret ryg og nakke 1 (inkl. øvelser til klienter)

· Ret ryg og nakke 2

· Ret ryg og nakke 3

· Organmassage 1

· Organmassage 2

· Opsumering (flere efteruddannelseskurser)


Uddannelsen indeholder anatomi, fysiologi og sygdomslære.

 

Mit mål er, at du allerede efter 1 behandling mærker forbedring, og efter 3 behandlinger vil der være en stor forbedring eller dine gener er måske helt forsvundet.


 

Jeg er medlem af Kranio Sakral foreningen og vil løbende opkvalificere mig med kurser med henblik på RAB godkendelse (registreret alternativ behandler) .Se Priser 

 


Hvad er KST

Kranio-Sakral Terapi er en blid og behagelig behandlingsform, som afspænder kraniet og kroppen med det formål at give kroppen mulighed for at hele sig selv. Behandlingen består af forskellige teknikker med blide tryk på bl.a. kranie, nakke, ryg og korsben. Kroppen rettes op, så der ikke er skævheder.


KST arbejder via Centralnervesystemet, der omfatter hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne samt hjernevæsken, som pumpes rundt om hjernen og ud til dele af kroppen. Den pumpebevægelse kaldes KSTrytmen.


I organmassage, som også er en del af KSTstudiet, løsnes bl.a. bindevævet forsigtigt omkring organerne, så organerne kan fungere optimalt.


 

KST kan bl.a. afhjælpe

· Smerter i muskler og led i hele kroppen

· Hovedpine og migræne

· Skævheder i hofte, ryg og nakke

· Stress

· Søvnløshed

· Svimmelhed

· Fordøjelsesproblemer

· Menstruationsbesvær

· Piskesmæld

· Rygproblemer

· Indlæringsvanskeligheder

· Skæren tænder


 


KST historie

KST rytmen blev opdaget af lægen William Southerland i 1920’erne. I 1970erne etablerede Dr. Upledger undervisning i KST for komplementære behandlere og i 1986 kom KST undervisningen til Danmark via Trine og Stanley Rosenberg.


Vil du vide mere om KST, eller hvad du kan forvente af behandlingen, er du meget velkommen til at kontakte mig.


KST Akademiet

Et sundt og godt liv

Gitte Dahm Vegatest

Biopati & Naturopathi

Det er muligt via ændringer i kosten bl.a. at mindske smerter, fjerne eller lindre fordøjelsesproblemer, tabe overflødige kilo

og optimere kroppens energi og velvære

både fysisk og psykisk. Det er det fordi,

den kost du spiser, er kroppens brændstof

og kemi til din indre kemifabrik.


Derfor skal kosten gerne indeholde alt det,

som gør, at den optages optimalt. Kosten og

vand er også en væsentlig faktor for en optimal fordøjelsen. Det er også vigtigt, at du bliver

mæt af din mad i en periode frem til næste måltid, at det smager og dufter godt samt

tilfører kroppen de rette ressourcer, så den

kan udfører det flotte stykke arbejde den er designet til.


Som Biopat og Naturopath ibm arbejder jeg med ernæring og hvor jeg finder det anvendeligt også med vitaminer, mineraler og fedtsyrer-, urte- og symbioseterapi samt homøopatiske midler.


Nogle gange kan det være en udfordring at vide, hvad der skal til for at regulere kroppen i balance. Derfor kan det være en hjælp, at få en komplementær behandler til at vejlede dig i, hvad der vil være godt for dig lige nu og her.


Jeg finder de tiltag , som du har mulighed for at implementerer fra dag ét, så det lykkedes for dig, at få et sundt og godt liv. 

Det kan overraske hvor lidt der nogen gange

skal til for at opnå et godt resultat.

Kranio-Sakral-Terapi

Kranio-Sakral-Terapi (KST) er en blid og behagelig behandlingsform, som afspænder kraniet og hele kroppen med det formål at give kroppen mulighed for at hele sig selv.


Behandlingen består af forskellige teknikker med blide tryk på bl.a. kranie, nakke, ryg og korsben samt bindevæv på hele kroppen. Kroppen rettes op, så der ikke er skævheder i bækkenet, ryggen og nakken, hvilket kan give ubalancer flere steder i kroppen bl.a. smerter, fordøjelsesbesvær og andre gener.


KST er en meget velegnet behandlingsform til f.eks. smerter i forbindelse med piskesmæld, migræne, hovedpine og gigt samt ryg-, nakke- og lændesmerter.

Det er det fordi behandlingen er blid, foregår roligt så kroppen kan følge med til at justere undervejs og umiddelbart efter behandlingen.


Det er meget individuelt hvordan KST virker på en person. Fælles for alle vil det være en meget afslappende oplevelse. KST lindrer smerter, afspænder, og giver ro, som er med til at hjælpe kroppen til at justere sig selv, når du samtidig giver den mulighed for det via vand og god næring, øvelser og hvile.


I KST organmassage løsnes bughinde og bindevævet så organerne kan fungere optimalt. Det kan være med til at afhjælpe bl.a. fordøjelsesproblemer, menstruationssmerter, vægtproblemer og andre gener forbundet med spændinger omkring de indre organer.


Klinikken BioBalance ved Gitte Dahm • Vestre Strandallé 136 • 8240 Risskov • tlf. 4243 1945  • CVR. Nr. 37531030